Vem vill inte dejta?

Häromdagen satt jag och skrollade bland en massa dejtingsidor, som är samlade på ett och samma ställe. Jag vet inte om det ger något, men blev lite sugen eftersom det är ett tag sedan som jag dejtande någon. Vad tycker du om att dejta någon? Är det inte bara jättejobbigt? Det brukar ju alltid bli någon som blir besviken? Helst ska man ju tycka likadant; om jag tycker det är pinsamt men inte hen, eller hen tycker om mig , men inte jag om den? Tänk om alla kunde dejta bara för att vilja bli vänner? Det skulle vara så bra. Ingen skulle bli missnöjd. Alla skulle bli vänner. Det är för få vänner i den här världen, helt enkelt!

Världens bästa dejtingssida

En av de bästa dejtingsidor jag hittills har hittat heter Edarling. Vad jag har förstått så är den en lite större dejtingsida och att här är singlarna högutbildade och som inte är intresserade av att slösa tid på människor som inte har samma livsstil och ambitioner som de har. Så varför inte pröva? Som andra dejtingsidor har de personlighetstester och utifrån de svar man ger och får man sedan förslag på någon man har något gemensamt med. Är man inte intresserad kan man bara avlägsna den personen från sitt flöde.

Svårt träffa folk i storstäder

Jag tror att dessa dejtingsidor är här för att stanna. Det är kanske inte så lätt att träffas på en bra nivå. Vi som bor och lever i storstäderna är alldeles för anonyma för varandra. Tänk bara på så annorlunda det är att leva på landsbygden. Ju längre ifrån landsbygdsborna bor, desto bättre verkar de ju lära känna varandra. Men i storstäderna bor vi nära varandra men känner inte våra grannar. Är inte det konstigt? Ju närmare vi är rent fysiskt desto sämre känner vi varandra och tvärtom. Dessutom bor de flesta i en storstad, vilket borde innebära att de flesta singlar bor i en storstad. Vi jobbar och lever nära varandra utan att mötas, om vi inte gör det på nätet. Så fram för singeldejter!

2 Sep 2017