Utöka min träning

Jag har länge tyckt att jag inte behöver någon mer träning, än det jag gör när jag rider, men jag har kommit till insikt att det är inte riktigt sant. Därför har jag som plan att komma igång med lite mer träningsformer inför sommaren här. Bland annat har jag skrivit in mig på ett gym och skaffat mig en PT som ska hjälpa mig komma lite i form. Hon rekommenderade även att jag tar ett kosttillskott, läs mer om det här. Sen så ska jag även se över kosten, vad jag äter och så. Det har kanske blivit lite väl mycket av det goda ett bra tag nu.

Skönt att komma igång

Jag ska till en början köra ett par dagar i veckan med min PT och se vad det ger. Det ska bli spännande och kul att sätta igång. Jag har inte haft en personlig tränare innan, men har hört andra som haft det och som blivit nöjda med resultaten.

Testa andra former av träning

Har inte bara tänkt börja med gym utan funderar lite på att även testa lite andra träningsformer. En sak jag länge velat göra, det är att testa dans. Nu finns det ju massor av oilika dansformer och jag har inte bestämt mig för vilken av dem jag vill göra än, men ska kolla av läget på nätet och se vad det finns som man i alla fall kan testa på och se om det är något för mig.

18 May 2018