Underbara Stockholm

Jag har en sådan enorm kärlek till min hemstad Stockholm. Jag vet att många delar denna kärlek till vår vackra huvudstad, men det gör inte mitt magkittel mindre. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att flytta härifrån! Jag älskar såklart att resa och se nya platser men än så länge har jag aldrig besökt en stad som kunnat mäta sig med Stockholm - visst blev hon utsedd till världens vackraste huvudstad något år? Det är ju så himla sant.

Expansion kräver mer utrymme

Just nu är jag på jakt efter nya kontorslokaler i Stockholm, för jag upplever att det är dags för mig att expandera och jag har ingen lust att lämna Stockholm på något sätt. Jag lever och bor här och vill inte slitas mellan olika platser så även om det är dyrare att bedriva en verksamhet här, vilket ger mig mindre vinster, så anser jag att det är värt det.

Utöver kontorslokaler så behöver jag logistiklager i Stockholm för den verksamhet jag bedriver arbetar både online och med fysiska varor. Det är inte helt lätt att hitta vare sig det ena eller det andra i den här populära staden, men med rätt hjälp kan det faktiskt gå ganska smidigt. Jag hoppas att jag snart har hittat de lokaler jag behöver så att min expansion kan kickstarta.

Spännande tider

Det är spännande tider som ligger framför mig, mitt koncept är tight knutet till Stockholm som stad, men kan eventuellt också slå internationellt. Håll tummarna!

26 Sep 2017