Tre saker jag ser fram emot att göra

Vilket år ... 2020 kommer att gå till historien som året då alla fick ångest av att vara instängda så länge. Jag menar vi har ju varit typ isolerade sedan i mars ju, och det är inte kul alls. Vi har i och för sig haft betydligt mer frihet här än andra länder men många av oss har ändå valt att stanna hemma istället för att ta oss ut och göra kul grejer. Jag har personligen varit ute och ridit en del, men det är ju inte alla som kan. Nu sitter jag här och drömmer om en tid efter coronaviruset och det är tre saker jag verkligen längtar efter!

Att få umgås normalt

Den första, och största grejen, är att jag vill kunna börja umgås med vänner och familj igen på ett sätt som inte inkluderar handsprit, ansiktsmask och kramförbud. Du kan ge dig på att jag kommer att krama alla jag älskar så mycket det bara går när det här är över! 

Sen vill jag ut och resa lite. Det behöver inte vara långt heller och jag har till och med kikat på bussbolag som erbjuder resor inom Sverige - både små sällskap och lite större. Ser fram emot att kuska runt i en buss och se saker. 

Den tredje saken jag längtar efter är att kunna gå och shoppa. Tänk att få gå en hel dag i affärer och prova plagg, och sedan sätta sig på en restaurang och käka dagens! Gud vad jag saknar det. 

26 Nov 2020