Silversmycken till allt

Jag har hittat så snygga silversmycken online med bra priser kvalitet. Jag älskar silver, som passar till allt. De får min hud att lysa, hur nu några smycken kan det? Oberoende om det stämmer eller inte, tycker jag att jag passar i silversmycken. Du kanske också passar i dem? Varför inte prova? Jag fick tipset av min kompis och nu för jag vidare tipset.

Silversmycken är snyggt mot solbrännan

Jag gick till en färganalytiker häromdagen. Jag fick veta att den här man ska klä sig efter vilken hudfärg man har. Hon kollade på min hy och kom fram till att jag var "sommartypen". Då passar man i kalla färger, som turkos, klargult, vitt, kalla röda färger. Egentligen är det fel. Vi passar egentligen i alla färger, oavsett om vi råkar vara är vinter, vår, sommar eller höst. Vi passar i olika nyanser av färger. Är man som jag, "sommar", passar man i kalla pastellfärger - och silver. Det har faktiskt stämt för min del i alla fall. Ända sedan jag gjorde färganalysen har jag hittat färger som passar mig, inklusive smycken som passar.

Smycken går efter årstider

Är man vinter, passar man i varma färger med mycket drama. Ungefär som Snövit; man har ljus hy, mörkt hår. Är man vintertypen passar i man i varmt, eldrött, becksvart, kritvitt. Vintertyper ska bära guldsmycken, liksom om man är hösttypen. Då passar man i alla jordiga färger, som rostbrunt, höstlövsorange, mossgrönt och senapsgult. Men om man är vårtypen passar man i alla gula färger som aprikosfärgat, ljusrött, ljusgrönt och ljusblått, och de ska bära silversmycken. Vilken årstid är du?

20 Jul 2017