Rök med stil!

Den som måste röka - och jag förstår verkligen dem - borde börja med e-cigaretter i stället! E-cigaretter är mycket snyggare än andra vanliga cigaretter. De förpestar inte sin omgivning. Dessutom är de bättre för din hälsa. I en vanlig cigarett får du i dig cirka 4000 olika äckliga gifter, som till exempel kolmonoxid, tjära och arsenik. Kan du tänka dig att dagligen ta en dos arsenik? Inte konstigt att cigaretter dödar folk!

E-ciggen ett bättre alternativ

E-cigaretter är långt bättre alternativ för dem som inte kan sluta röka. Ibland kan jag tycka att det går för långt i alla hälsokampanjer som vill att folk ska sluta röka. De förföljs ju nästan. Sedan är det konstigt att folk som annars inte röker, står och bolmar när de väl är ute och festar. Då är det plötsligt okej. Nåja, nu ska det inte handla om etik och moral här, men jag tycker vissa kan vara väldigt dubbelmoraliska när det kommer till rökning. Det jag vill ha sagt att den som vill röka borde välja e-cigaretter framför andra.

E-cigaretter ger ifrån sig vattenånga

En e-cigg är ungefär som att röka vattenpipa, och ingen har ju sagt att vattenpipa är särskilt farligt! Det är som att röka men utan alla de där 4000 gifterna. Du får i dig nikotin men slipper bland annat kolmonoxid, tjära och arsenik. Det du får i dig är nikotin och vattenånga. De flesta e-cigaretter finns på nätet. Att handla på nätet är bekvämt, praktiskt och säkert numera. På EQCigs kan du hitta de e-cigaretter som är snygga.

18 Jul 2017