Planerar ett party

Åka buss med munskydd, stå i kö på armlängds avstånd och undvika att träffa människor så mycket som möjligt - det är ju inte SÅ det ska vara att vara ung i Stockholm! Jag har därför planerat att ha en riktig brakfest om ungefär en vecka eller två. Jag har redan bjudit in mina vänner och sagt till dem att ta med sig en person till om de vill. Så nu ska jag planera maten och drycken, plus att jag måste ringa en elektriker på Östermalm för att få fixat den där elkontakten i vardagsrummet som strulat ett tag. Jag vill ju inte att mina gäster ska få en stöt liksom!

Enkel men god mat

Maten som jag ska bjuda på måste ju vara enkel. Samtidigt ska det smaka bra och folk ska vilja ta om. Funderar på lite olika snittar med fyllning som lax och tonfisk, men även på små bitar med fläskfilé som jag sätter på tandpetare och sedan ställer i någon god sås. 

Samtidigt så kanske maten inte är prio ett? Det är ju att vi ska kunna umgås igen under mer normala former som ska firas och för det krävs det ju ingen mat. Så vem vet, jag kanske säger till folk att de får ta med sig en pizza eller något istället så fokuserar vi på att ha riktigt skoj istället. Men först - fixa elkontakt, ladda upp en spellista på Spotify och sedan PARTYYY! 

4 Feb 2022