Jag bara älskar stövlar

Innan vi vet ordet av har hösten redan ramlat över oss och dags att handla höstkläder. Jag gillar stövlar som nästan når till knäna, kanske för att det är just den typen av stövlar som jag behöver i stallet. Det gäller att har ordentligt på fötterna om man ska in i stallet bland hästarna, om inte annat än som skydd för fötterna när hästarna gärna trampar runt i stiltan. Jag gillar rejäla stövlar, även om det bitvis kan vara lite tungt att ha hela dagarna i skolan. Men det som funkar i stallet går före allt annat. Många gånger måste jag via stallet innan skolan, eller efter skolan. Då kan man inte gå i för små skor eller stövlar. Det bästa som finns är att ta en ridtur klockan sex på morgonen och ingen annan är vaken. Min lilla häst älskar när jag kommer på morgonen och ryktar henne och tar med henne ut i skogen. Hon mår så bra då. Jag med.

Primeboots har bästa läderstövlarna

Primeboots har klassiska skor och stövlar med en modern twist och tillverkas för hand(!) i Spanien. 1989 startade skotillverkaren i Valverdena Del Calzado, en stad känt för sitt fantastiska hantverk i skor och kläder med hög kvalité och en känsla för detaljer. Primeboots görs i två omgångar där man börjar med skaftet och innesulan för att sedan sy på yttersulan. Den arbetsmetoden ger skorna en nära på ergonomisk passform och förmåga att andas bättre. Primeboots har även läderjackor och låga skor. Just nu har Primeboots rea på Cashbacker. Kika in och välj något som du gillar!

Cashbacker ger återbäring

Om du handlar via Cashbacker får du tillgång till både rabattkoder, rabatter och reor. Förutom det får du dessutom återbäring på allt som du handlar på deras 571 butiker på nätet. Varför inte använda samma pengar som du redan köpt andra saker för? På Cashbacker sätts pengarna in på ditt bankkonto efter ditt köp. De har butiker med produkter som rör barn, bilar, elektronik, hälsa och skönhet, hem och trädgård, kläder och accessoarer, resor, sport och fritid, tjänster och abonnemang och underhållning.

20 Oct 2017