Glöm inte handduken

Såg ni min subtila hänvisning till en av världens bästa böcker? Liftarens Guide Till Galaxen, där har ju alla liftare en handduk som är den viktigaste ägodelen och något man aldrig får glömma. Samma sak gäller när man ska på badsemester vilket var något jag hade tänkt mig. Jag packade min väska och iväg bar det, men när jag kom fram så insåg jag att jag hade glömt min handduk hemma! 

Kanske ett i-landsproblem

Även om det inte är ett gigantiskt problem som inte går att lösa så var jag lite irriterad. Jag hade ju skaffat mig en Hamam handduk som jag älskar och som jag hade sett fram emot att ha med mig ner till poolen och nu låg den kvar hemma. Jag var ju inte jättesugen på att skaffa en billig tygtrasa som kändes som sandpapper så istället fick det bli en innovativ lösning. 

Lösningen var enkel egentligen

Jag lånade en dator på hotellet och surfade ut på Hamamco.se där man kan köpa Hamam handdukar och letade upp den jag redan hade köpt. Sen gjorde jag så att jag lade en beställning på två stycken med leverans till det hotell där jag befann mig. Två dagar senare så var jag en mycket lyckligare kvinna eftersom jag nu hade fått mina handdukar levererade. Under tiden jag väntade så använde jag hotellets handdukar men jag gillade dem inte för ett ögonblick. Tack till HamamCo och till företaget som levererade! Ni räddade min semester! 

28 Mar 2018