Funderar du på att flytta?

Går du i tankarna på att flytta eller är det så att du redan har ett datum klart då det är dags? Det som gäller inför en flytt är att planera bra samt ha gott om tid. Oftast är det dock ont om tid, kanske du bara har några dagar eller en helg på dig då du ska dels flytta, dels städa ur den gamla lägenheten. Som tur är kan du få flyttstäd i Solna via städfirma om du vill. Det gör att du sparar in en hel del tid. Tid du kan lägga på att flytta dina saker så väl som att packa upp och komma i ordning i den nya bostaden. Innan flytten gäller det dock att packa.

Packa på bra sätt

Att packa tar sin tid. Många av oss samlar på oss en massa grejer som ibland inte ens är något vi använder. Det kan vara bra att kolla över dina saker. Kanske det finns trasiga saker? Släng dem isåfall. Är det saker du inte använder eller så, skänk dem eller sälj dem. Det är rätt skönt att bli av med en massa grejer i samband med en flytt. 

Fixa med olika saker

Du ska inte bara packa, du måste även se till så att du inte glömmer att adressändra. Du ska även kolla om du kan ta med abonnemang på tv, bredband, telefoni eller om du ska säga upp och teckna nya avtal och abonnemang. Sedan som sagt, flyttstädningen. Testa en städfirma Lidingö att ta hand om det. 

22 Jul 2020