För dig som turistar i Stockholm

Bor man i, eller i närheten av, Stockholm så tar man nog stan lite för givet. Man svär lite när tunnelbanan tar för lång tid, eller när bussen måste ta en omväg men man ser sällan de där guldkornen som Stockholm har att erbjuda. Både vi som bor här, och de som kommer hit för att besöka stan har massor att uppleva... bara man vill. Jag satt igår och kollade in en guide till Stockholm där de berättade massor av saker jag inte hade en aning om. Där fick jag en del tips på saker man kan hitta på och det funkar både för ortsbor och turister. 

3 saker jag kommer göra nu

Tack vare den guiden så har jag bestämt mig för att vara en turist i min egen hemstad, vilket alla borde prova någon gång, och dessa tre grejer har jag bestämt mig för att göra i sommar. 

  1. Bo på af Chapman - En båt som är omgjord till vandrarhem typ. Den ligger på Skeppsholmen och jag har hört att det nästan känns som att vara ute på havet även om båten är helt still. 
  2. Åka upp i Kaknästornet - Tänk, jag har aldrig gjort det. Det tar mig en kvart att åka dit så det är väl för nära helt enkelt. men i år ska det bli av. 
  3. Kondisrunda - Precis som en pubrunda, fast på konditorier istället. Stockholm har massor av dem och jag vill prova dem alla. En skön grej, som också kommer att smaka gott. 
21 May 2020