Bästa botemedlet mot urinvägsinfektion!

För ett tag sedan så drabbades jag av en envis urinvägsinfektion. Det var hemskt, kunde inte ens rida på hästen, så illa var det. Men så fick jag reda på att tranbär, kan hjälpa mot just detta. Så jag tänkte, att jag testar väl. Köpte hem både tranbärskapslar samt tranbärsjuice. Läs mer om transbärskapslar på fitnessfrank.com för att se vad detta kan göra för er.
Och vet ni vad, det hjälpte! Sedan läste jag det att tranbär och tranbärskapslar även är bra mot annat och att de innehåller höga koncentrationer av antioxidanter, så nu gör jag så att jag äter dem, även när jag inte har infektion. Jag har även bestämt mig för att få i mig mer vitaminer av olika slag, dels via maten men även via kosttillskott.

Smarta tillskott av vitaminer

Jag köpte c-vitamin på nätet, samtidigt som tranbärskapslar. Dessutom så köpte jag ett gäng andra vitaminer. Just vitamin c kan man få i sig bra via frukt och grönt, men då jag äter så lite av det så är det via kosttillskott jag får i mig det mesta. D vitamin tog jag med, för här är det ju inte så mycket sol, som är den viktigaste källan till just det vitaminen.

Hälsoboost

Jag tror att alla människor skulle må bra av att äta mer tillskott med vitaminer och andra ämnen, som tranbär eller vad det nu kan vara. Det hjälper ju till att hålla hälsan på topp och det är ju inte fel, eller hur! Sedan kan man ju även se över sina matvanor och äta mer nyttigt än vad man gör kanske!

 

4 Feb 2018